0172 - 79 90 68

Ongediertebestrijding nodig in Alphen aan den Rijn?

Wespennest verwijderen Alphen aan den Rijn

Zit er een overdaad aan wespen in uw woning? Ziet u continu wespen door een kier naar binnen vliegen of is een actief wespennest duidelijk zichtbaar? Laat dan uw ongediertebestrijder VKP Plaagdierbestrijding het wespennest verwijderen in Alphen aan den Rijn. Wij hebben al vele jaren ervaring het verwijderen van wespennesten en doen dit snel en veilig.

Met een speciaal middel spuiten wij het wespennest in waarna deze wordt weggehaald. Zo kunnen we eigenlijk ieder wespennest kunnen verwijderen. Zelfs wanneer deze zich onder de dakpannen bevindt!

Wespennest verwijderen Alphen aan den Rijn: herkennen

Wanneer u een specialist wilt inschakelen voor een wespennest verwijderen Alphen aan den Rijn moet u deze wel herkennen. Het gebeurt nog vaak dat een wesp verwart wordt met een bij of een ander soort insect. Tussen wespen en bijen zitten twee grote verschillen, de kleur en de ‘vacht’. Bijna iedere wespensoort is fel geel met zwart, terwijl bijen donkerder geel/licht bruin zijn. Daarnaast hebben bijen veel meer haren op hun lichaam dan wespen.

Daarnaast bouwen wespen hun nest voornamelijk op beschutte plekken, zoals openingen in spouwmuren en zolders, onder een dakpan of onder de dakrand. Bijen bouwen hun nest het liefst in een afgesloten, donkere ruimte. U kunt hierbij denken aan een holle boom. Wanneer ze in een grote zwem aan komen vliegen gaan ze ook vaak aan een muur, boom of hek hangen.

Het is goed om te weten met welke soort u te maken heeft. Wespen bestrijden is voor ons dagelijkse kost, maar bijen bestrijden wij helaas niet. Dit komt omdat bijen met uitsterven bedreigd worden en daarom een beschermde diersoort zijn. Bijen zorgen namelijk voor de bestuiving van planten en gewassen, we kunnen dus ook niet zonder ze. Mocht u wel hinder ondervinden aan een bijennest dan kunt u een imker inschakelen om het nest te laten verplaatsen. Ze doen dit echt alleen wanneer de bij een gevaar voor de omgeving is of wanneer hij op een voor zichzelf gevaarlijke plaats zit. Twijfelt u of u te maken heeft met een wespennest of bijennest? Dan kunt u hier meer lezen over de verschillen tussen wespen, bijen en hommels.

Wespennest verwijderen Alphen aan den Rijn: zelf doen?

U vraagt zich vast wel af maar een wespennest verwijderen Alphen aan den Rijn, kan ik dat niet zelf doen? U staat natuurlijk vrij dit te proberen, maar wij raden het sterk af. Een wespennest verwijderen is namelijk niet eenvoudig en het brengt ook risico’s met zich mee. Wespen steken in de vrije natuur niet zomaar, maar wanneer ze zich bedreigd voelen kunnen ze erg agressief worden. Wanneer u alle wespen niet in één keer dood gaan ze tot de aanval over en zullen ze u massaal gaan steken, omdat ze in het nauw gedreven worden. Wespen bestrijden kunt u daarom beter aan de professional overlaten. VKP Plaagdierbestrijding beschikt over alle ervaring die nodig is voor het verwijderen van een wespennest en wij zijn bovendien in het bezit van je juiste bestrijdingsmiddelen en tools om bij het wespennest te komen.

Wespennest verwijderen Alphen aan den Rijn VKP Plaagdierbestrijding

Heeft u te maken met een wespenplaag en wilt u dat wij de wespen bestrijden? Bel dan naar 0172 - 79 90 68 voor het maken van een afspraak en laat het wespennest verwijderen in Alphen aan den Rijn door VKP Plaagdierbestrijding. Wij staan snel voor u klaar en zorgen ervoor dat u niet langer last heeft van agressieve wespen in uw woning of tuin.

Ons werkgebied

Alphen aan den Rijn, Leiden, Delft, Zoetermeer, Gouda, Katwijk, Rijswijk, Leidschendam en omgeving.

Waarom VKP Plaagdierbestrijding?

  • Geschoold personeel
  • Nazorg
  • Bestrijding en preventie

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Diensten

• Kakkerlakken bestrijden
• Bedwantsen bestrijden
• Wespen bestrijden
• Ratten en muizen bestrijden
• Mieren bestrijden
• Houtworm
• Mollen
• En meer

Hoofdvestiging